Káva je ze stanice Shakiso Washing, ta se nachází v oblasti Guji, poblíž města Shakiso. Manažer Abder Malik Keder je v současnosti zodpovědný za 180 sušicích lůžek a 13 nádrží v nadmořské výšce 2100 metrů nad mořem. Každá kávová třešen je pečlivě vypěstována v bohaté půdě a čistém horském vzduchu, což této kávě dodává nepřekonatelnou čistotu a svěžest. Zpracování této kávy je stejně fascinující jako její chuť. Přirozený, neboli naturální proces začíná tak, že zralé kávové třešně se nechávají sušit na slunci s celou svou dužninou a slupkou. Tento starodávný způsob zpracování umožňuje zrnům absorbovat sladké šťávy z dužniny, čímž získávají výrazné ovocné tóny, výjimečnou sladkost a komplexnost chuti.
Etiopská káva je proslulá svou výraznou ovocnou chutí a jemnou sladkostí. Ideální na filtr nebo skvěle acidní espresso.